Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Vriendenactie

Samen duiken met je vrienden of collega’s is toch veel leuker?

Daarom heeft Diveplace een vriendenactie. Kom jij met je vrienden, familie of collega’s bij ons duiken en boek je een vakantiecursus, Reactivate of een proefduik? Dan zijn je vrienden geld waard! Hoe gaaf is dat, je bespaart op je opleidingskosten en het is nog leuker ook om samen te duiken, dubbel voordeel!

4=3 actie
Boek jij een vakantiecursus in de genoemde periode en kom je met 4 personen, dan betaal je slechts voor 3 personen, 1 persoon kan dan geheel gratis deelnemen. Vul bij het boekingsproces de promotiecode: ‘4=3 actie‘ in en pak dat voordeel. Boek nu direct!

3=2 actie
Boek jij een Reactivate in de genoemde periode en kom je met 3 personen, dan betaal je slechts voor 2 personen, 1 persoon kan dan geheel gratis mee doen. Vul bij het boekingsproces de promotiecode: ‘3=2 actie‘ in en pak dat voordeel. Boek nu direct!

2=1 actie
Boek jij een proefduik in de genoemde periode en kom je met 2 personen dan betaal je slechts voor 1 persoon, 1 persoon kan dan geheel gratis mee doen. Vul bij het boekingsproces de promotiecode: ‘2=1 actie‘ in en pak dat voordeel. Boek nu direct!

De wintermaanden worden zo nog leuker bij Diveplace! En in de zomermaanden die gaan komen kun je dubbel plezier maken met je nieuwe duikbuddies.