Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
[Voornaam], je oude pak is € 75,00 waard!

Je oude pak is geld waard bij Diveplace

Zit je te denken aan een nieuw pak maar het komt er steeds niet van omdat je oude pak eigenlijk nog voldoet? Dan heeft Diveplace nu een vet gave actie voor jou om je over de streep te trekken! Lever je oude pak tijdens de actieperiode in en je ontvangt direct € 75,00 korting op de aanschaf van je nieuwe Camaro pak. Kijk, dat is nog eens voordelig shoppen bij Diveplace – Webshopduiken.nl.

Reizen najaar:

We hebben niet alleen mooie acties, we hebben ook twee geweldige reizen op stapel staan. Ga je met ons mee op allebei of één van de reizen?

Tec reis Kroatie, Knirca:
We gaan op Tec reis en wel van 8 september tm 14 september a.s. We gaan 10 ongelooflijk mooie duiken maken op wrakken die op perfecte diepte liggen. In september want dan is het nog super mooi weer en is het genieten van al het moois dat Kroatië te bieden heeft zowel onder als boven water. Voor meer info, klik hier en geef je tijdig op door een email te sturen naar info@diveplace.nl

Bonaire Reis:
Op 6 oktober zitten wij in het vliegtuig om een super gave duikweek te hebben op Bonaire! Zin om met ons mee te gaan? Geef je dan nu op! 3 of 4 duiken op een dag is een “normale duikdag” en voor iedereen wat wils. Met diverse auto’s rijden we naar de mooiste stekken en gaan we genieten van al het moois. Voor meer info, klik hier en geef je op door een email te sturen naar info@diveplace.nl

Nieuws:

Er is veel nieuws binnen Diveplace – Webshopduiken.nl, zo geven we sinds kort ook het hele scala aan Freedive opleidingen, staat er een IDC opleiding in het najaar gepland, geven we de Tec opleiding in combinatie met Trimix, heel veel specialties en uiteraard de reguliere opleidingen. Ook bouwen we momenteel hard aan een verbluffende nieuwe webshopduiken.nl die voldoet aan de laatste eisen en wensen vanuit de markt, een webshop vol met mooie producten met voordelige prijzen. De lancering van onze nieuwe stijl webshop zullen we uiteraard kenbaar maken en dit zal, zoals je van ons gewend bent, natuurlijk gepaard gaan met een leuke verkoopactie voor jou als klant Dagdeals komen er ook aan dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief of meld je aan bij de Facebookpagina van Diveplace en Facebookpagina Webshopduiken.nl als je op de hoogte wil blijven.


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.