Klik hier om deze e-mail in uw browser te lezen

Diveplace
 5 jarig jubileum – actie in de maand juni

Beste [voornaam],

Wat een feest is het in juni. We bestaan niet alleen 5 jaar, maar hebben nu ook een fulltime Tec Trimix instructeur in ons duikcentrum. De klapper op de vuurpijl is het winnen van de  PADI Award 2016: Recognition of outstanding commitment to the business of diving.

Dus driedubbel reden voor een feest! Vier je dit met ons mee?Volg ons:
Youtube Twitter Facebook


INHOUD:
- 5 Jarig bestaan, 10% korting op alles in webshopduiken.nl
- Full Tec opleidingen binnen Diveplace
- Diveplace de winnaar van de PADI Award 20165 Jarig bestaan, 10% korting op alles in webshopduiken.nl

In 2011 is Ferdinand, eigenaar van Diveplace gestart met zijn bedrijf. In juni van dit jaar kijken Ferdinand en zijn team tevreden terug op 5 fantastische jaren en wordt dit heuglijke feit gevierd met en voor zijn klanten en zijn gedreven team. Want wie jarig is trakteert en dat doet Diveplace heel goed in de maand juni. Zo is er op alle artikelen (producten, opleidingen) die in de maand juni gekocht worden via webshopduiken.nl dik 10%korting. Dat geldt ook voor het boeken van opleidingen. Wauw wat een knalactie!
Full Tec opleidingen binnen Diveplace

‘Het is een uitdagende opleidingslijn van PADI en ik zie dat steeds meer recreatieduikers ook de overstap wagen naar het TEC duiken’, aldus Course Director, Tec Deep Instructor Trainer en Full Trimix Intructeur Ferdinand van Luttikhuizen. Deze laatste titel behaalde hij afgelopen april in Malta en met het succesvol afronden van zijn opleiding kan hij nu zijn cursisten in het volledige technische opleidingsaanbod van PADI de weg wijzen.

Je kunt nu starten met de PADI Tec Basics, vervolgens de opleiding van Tec Deep doen en door gaan met de Full Trimix  als je zover bent. Je kunt ook alles wat rustiger opbouwen want zowel de Tec Deep als de Full Trimix zijn onderverdeeld in subopleidingen zodat je in je eigen tempo je traject kan kiezen. Eén ding is gegarandeerd, je duikwereld zal nooit meer hetzelfde zijn.

Ook voor je Tec Instructeurs opleidingen ben je bij ons aan het juiste adres. Kom met ons duiken als ‘one tank isn’t enought’ en duiken je passie is en je duiken plezier geeft!

p29

 
Diveplace de winnaar van de PADI Award 2016

Donderdag 19 mei heeft  Ferdinand van Luttikhuizen een AWARD van PADI mogen ontvangen voor zijn toewijding aan de duikindustrie. Het is met name door de creativiteit, toewijding en visie voor groeimogelijkheden en samenwerken die van Luttikhuizen aan de dag legt dat hij deze Award krijgt. PADI EMEA feliciteert Ferdinand en zijn team met dit geweldige resultaat dat dik verdiend is! Ferdinand is super blij en trots, want in 2014 wonnen Ferdinand en zijn Team ook al een Award voor de hoge kwaliteit op het gebied van lesgeven. Dit is wederom een bekroning en een bevestiging dat we daadwerkelijk een verschil maken

!awardUitschrijven of gegevens aanpassen