Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Tijdelijk gesloten en online beperkt open.

15 december 2020

Beste [voornaam],

Naar aanleiding van de recente verzwaring van de coronamaatregelen zullen ook wij per direct onze fysieke winkel sluiten en onze duikschool activiteiten staken tot en met 19 januari a.s.. Online blijven wij uiteraard wel actief en dat betekent dat als je van plan bent om duikactiviteiten te boeken voor het nieuwe jaar, je deze via diveplace.nl vast kunt inplannen. Bijna alle opleidingen staan er al op voor het jaar 2021. Als de lesmaterialen digitaal beschikbaar zijn voor de cursus die je kiest, zullen wij deze ook voor je toegankelijk maken zodat je toch al kunt beginnen met duiken of freediven. Onze eerste zwembadles in het nieuwe jaar staat gepland op 22 januari, uiteraard als de maatregelen het toelaten.

Online producten ophalen
Mocht je een bestelling doen in webshopduiken.nl en wil je het product ophalen dan kan dat uiteraard. Wij zullen in overleg een ophaalmoment inplannen zodat je het in een veilige omgeving kunt ophalen. Uiteraard hebben wij het liefst om ook gehoor te geven aan de oproep dat je het thuis laat bezorgen om zo min mogelijk verplaatsingen te realiseren. De uitleveringen kunnen iets langer duren dan dat je dat van ons gewend bent, uiteraard zullen wij als dit zich voordoet direct op de hoogte stellen.

Service automaat, trimvest online
De winter is altijd een moment van onderhoud, nu misschien nog wel meer omdat je even niet gaat duiken. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om je automaat te laten servicen en dat doen wij heel graag voor je. Om te voorkomen dat je heen en weer moet rijden, bieden wij aan de verzending van je spullen naar Diveplace geheel gratis te verzorgen bij een volledige service van je trimvest en automaat. Voor de reguliere prijzen check de website diveplace.nl/service. Hoe het werkt, heel eenvoudig, je stuur ons een mail, wij sturen je een adres etiket op en jij doet je service producten in een doos, plakt de sticker erop en geeft het af. Wij ontvangen de producten servicen het voor je, sturen een factuur digitaal op en sturen je producten retour. Wel zo eenvoudig en vooral zonder gedoe.

Familietijd
De aankomende feestdagen zijn voor velen dagen om met je gezin en familie te vieren en even stil te staan wat het afgelopen jaar is gebeurd en wat er komen gaat. Niemand had gedacht dat de kerst en de jaarwisseling op deze manier invulling zou krijgen. Wij willen je via deze mail je ondanks alle beperkingen je hele fijne feestdagen wensen en vooral ook veel vertrouwen en een gezond, veilig 2021.

Team Diveplace