Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Sidemount Specialty

Welkom bij Sidemount, eenmaal dit geprobeerd te hebben en je wilt niet meer terug naar backmount, dus pas op! In plaats van je fles (flessen) op je rug te dragen draag je nu je flessen langs je lichaam, een ideale manier om je drijfvermogen, weerstand en trim te regelen en ook nog uitermate flexibel te zijn wat de veiligheid ten alle tijden goed komt. Ben je benieuwd naar deze manier van duiken neem dan contact met ons op en ervaar de wereld van sidemount duiken.

Grote voordelen van sidemount:
– Meer drijfvermogen controle door betere stroomlijnen van je materiaal
– Meer comfort
– Betere effectiviteit en zweefbewegingen bij iedere vinslag
– Grotere werklood maar toch eenvoudiger
– Grotere veiligheid door extra materiaal en dat altijd bij je materiaal kan en ook daadwerkelijk visueel kan zien
– Minder belasting voor je rug door de zware flessen Nieuwsgierig naar wat onze sidemount programma’s precies inhouden? Laat het ons weten of kijk op de betreffen de cursus, we vertellen je er graag meer over.

Werkwijze Sidemount opleiding:
Bekend raken met het nieuwe materiaal en de variabelen die er zijn. We starten eerst met een gear setup sessie zodat je precies weet hoe je configuratie tot stand is gekomen en dat geeft je input in je performance en plezier. Tijdens deze gear setup leer je ook de grote diversiteit van je keuzes en mogelijkheden. Ook zullen we door het lesmateriaal lopen en ontvang je van ons ook additionele lesmateriaal om je nog meer te verdiepen in sidemount duiken dat bijdraagt aan enorm veel plezier. De Sidemount Select opleiding duurt 4 dagen waarin je geen 4 maar 6 duiken maakt met theoretische onderbouwing en video debriefing. Sidemount is niet duiken met 2 flessen naast je maar is duiken met 2 flessen gebalanceerd naast je lichaam. Druk op de knop “Boek nu’ en je gaat sidemounten!

Introductie Sidemount
Wil je eens ervaren wat het is om sidemount te duiken dat kan uiteraard, mail ons en we maken een afspraak. Kosten sidemount duik zwembad (vrijdagavond 18:30-23:00uur) is € 59 en voor een buitenwaterduik is het € 79. Uiteraard is dit inclusief sidemount harnas, flessen en automaten. Wil je een introductie boeken in het zwembad, stuur ons dan een email met enkele vrijdagavonden (18:30uur tot 23:00uur), wil je een introductie duik maken in het buitenwater stuur ons dan een email voor enkele weekenddagen (08:00 uur- 13:00uur) en onze Sidemount instructeurs komen dan bij je terug met een afspraak.

Wat leer je in de opleiding:

Additionele kosten:

Inbegrepen:

De opleiding duurt 2 dagen en wordt in onderling overleg gepland.
Prijs: € 175,-

Voor data stuur ons een email en wij nemen contact op met je om de opleiding in te plannen. De groep is maximaal 4 duikers groot.