Klik hier om deze e-mail in uw browser te lezen

Diveplace
 Refresh in the pocket en nu lekker blijven duiken

Beste [voornaam],

Heerlijk gevoel moet dat weer zijn nu je helemaal up-ge-date bent.

Heb je het gemist, het bubbels blazen onder water? Wij kunnen ons dat wel voorstellen en daarom hopen we dat je blijft duiken met ons.

Word nu lid van onze duikclub en je wordt met regelmaat uitgenodigd voor een ontspannen duikactiviteit met leuke buddies of volg een specialty om je duikvaardigheden verder aan te scherpen.Volg ons:
Youtube Twitter Facebook


INHOUD:
- Leuke actieve duikclub
- Doe een specialty
- Doe een guided duik in Vinkeveen.
- Duikmaterialen aanschaffenLeuke actieve duikclub

Je hebt ze waarschijnlijk wel gezien, duikers die lekker vrij aan het zwemmen waren zonder instructies. Dat waren duikers van het duikteam die aan het duiken zijn gebleven. Jij kan dat ook, word lid van onze actieve duikclub en ervaar de vele voordelen:

Enkele voordelen:
– 40% korting op huurmateriaal
– 5% korting bij aanschaf duikmaterialen en vervolgopleidingen
– duikreizen en duikactiviteiten tegen gereduceerde prijzen
– wekelijks toegang tot het zwembad
– altijd vergezeld van een rescue duiker duiken

De belangrijkste drijfveer van ons duikteam is om duikers te mobiliseren zodat iedereen kan blijven duiken en zich op een plezierige en veilige manier verder kan ontwikkelen. Word lid van ons duikteam en profiteer van de vele voordelen voor slechts € 14,95 per maand.

Wil je meer informatie of wil je inschrijven? Laat het ons dan weten!
Doe een specialty

Nitrox:
Je hebt tijdens je PADI Open Water Diver opleiding al kennis gemaakt met de voordelen van de Nitrox opleiding en misschien heb je er zelfs al mee gedoken. Je kunt nu op 1 avond deze felbegeerde specialty halen. De Nitrox opleiding is een must voor elke duiker en is de meest gevolgde specialty ter wereld. Het grote voordeel van het volgen van deze specialty is dat je, wanneer je met verrijkte lucht duikt, minder stikstof opbouwt dan wanneer je met perslucht duikt. Je kunt langer onder water blijven en veel duikers voelen zich fitter als ze met Nitrox duiken. Ben je geinteresseerd?  Geef je dan nu op voor de specialty.

Peak Performance Buoyancy:
Zweven onder water, je hebt er kennis mee gemaakt hoe bijzonder dit is. Tijdens de specialty Peak Performance Buoyancy gaan we 2 duiken maken die volledig gericht zijn op je drijfvermogen, lood, positie en ademhaling. Je zult versteld staan van de performance die je meekrijgt en welk duikgemak je hiermee krijgt. Zweven als een astronaut maar dan onder water is voortaan werkelijkheid! Schrijf je in voor de opleiding!

Navigatie:
De weg vinden onder water voorkomt lange afstanden zwemmen. De Navigatie opleiding  is een super leuke specialty waarbij je de kneepjes van het navigeren leert. Nooit meer de weg kwijt raken, klinkt dat prettig? Schrijf je dan nu in voor deze leuke specialty.

5=4 actie
Ook kan je ervoor kiezen om 5 specalties te boeken en dan krijg je van ons de 5e geheel gratis. Jij bepaalt welke je wilt en samen plannen we alles in. Schrijf je nu in voor deze 5=4 specialty actie en meld gelijk je specialties die je wilt volgen.
Doe een guided duik in Vinkeveen.

Wil je een keer het buitenwater in om kennis te maken met de onderwater wereld in Nederland, dan kan dat! Schrijf je nu direct in om een duik te maken in het buitenwater op een zaterdag of zondag en laat je verrassen. De kosten voor een guided duik met uitrusting in het buitenwater zijn € 50,-.
Duikmaterialen aanschaffen

In onze winkel of webshopduiken.nl is er een zeer groot scala aan producten voor elke duiker. Veel keus met een betrouwbaarheid die je inmiddels gewend bent. Kies je duikmateriaal of kom bij ons langs voor advies, informatie en daarna direct duiken met je nieuwste spullen.Uitschrijven of gegevens aanpassen