Klik hier om deze e-mail in uw browser te lezen

Diveplace
 Nieuwe webshopduiken.nl live

Heb je het al gezien?
We hebben onze webshop, webshopduiken.nl, onlangs helemaal vernieuwd. Voor het nieuwe ontwerp hebben we goed geluisterd naar de klanten die met regelmaat bestellingen plaatsen via webshopduiken.nl. We hebben het ontwerp vereenvoudigd en nog duidelijker gemaakt voor jou als klant, zodat je snel en efficiënt online kunt winkelen. De zoekpatronen zijn van product naar interesse gerangschikt. Zo kan je eenvoudig zoeken op producten voor: Snorkel, Freediven, Duiken, Sidemount, Tec-Diving, Opleidingen en PADI producten.

Wij zijn enorm trots op het resultaat en dat delen we graag met jou als klant.
Daarom hebben we via Facebook een Like, Share & Win-actie opgezet!

Wat moet je doen om mee te doen met deze actie?
Like en deel de Facebook actie, en vertel welke kleur jij graag zou willen winnen!

Bij 750 Webshopduiken pagina likes geven wij 3 paar van deze bungee straps GRATIS weg t.w.v. € 35,- per paar!
✅ Like deze foto
✅ Like de pagina van Webshopduiken!
✅ Deel dit bericht in het openbaarVolg ons:
Youtube Twitter Facebook


INHOUD:
- #DWED : Begeleid duiken
- Najaars duiktrip - winkel gesloten
- NEW: Freediving#DWED : Begeleid duiken

Dutch Water Experience Day #DWED is een nieuwe activiteit bij Diveplace. Dit zijn begeleide duikdagen die georganiseerd worden door Diveplace professionals voor duikers die graag willen duiken en de Nederlandse wateren willen ontdekken.

Uiteraard is het mogelijk om een privégids te huren die je precies laat zien waarom duiken in Nederland zo leuk is (maximaal 2 duikers op 1 gids). Ben je Scuba Diver dan is een privégids verplicht om te kunnen delen. Uiteraard kan je bij ons ook lood, lucht of een complete set huren voor de activiteit. Check onze agenda voor de #DWED dagen, we hopen je snel te zien!
Najaars duiktrip - winkel gesloten

Jaarlijks organiseert Diveplace voor zijn duikteamleden een reis naar Tropische bestemmingen. Dit jaar is het Bonaire waar we heen gaan.

Dat betekend dat van 6 oktober t/m 13 oktober a.s. de winkel dicht is voor advies en directe verkoop. De opleidingen die gepland staan gaan gewoon door en de webshopduiken.nl bestellingen worden vanaf 14 oktober weer uitgeleverd. Onze reactie op e-mails kan door onze duikreis ook wat langer duren dan dat je van ons gewend bent.
NEW: Freediving

Freediving is als tak van sport vrij nieuw in Nederland en Diveplace heeft het Freediven enorm omarmt. Afgelopen jaar zijn er diverse instructeurs binnen Diveplace zeer actief bezig geweest met Freediven en we willen dit graag delen met de markt.

We hebben o.a. geïnvesteerd in productkennis, trainingen en veel ervaring met freediven in de praktijk. Meermaals in de maand wordt er nu al getraind met Freedivers door Freedivers. Hou onze website, Facebook, Instagram in de gaten over het winterprogramma speciaal ontwikkeld door Freedivers voor Freedivers.

Het mooiste is dat je geen duiker hoeft te zijn om Freediver te worden, integendeel zelfs.Uitschrijven of gegevens aanpassen