Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Nieuwe lockdown

20 december 2021

Beste klant,

Naar aanleiding van de recente afkondiging van de lockdown tot en met 14 januari a.s. hebben ook wij helaas per direct onze fysieke winkel moeten sluiten en onze duikschool activiteiten moeten staken. Online blijven wij uiteraard wel actief en dat betekent dat als je van plan bent om duikactiviteiten te boeken voor het nieuwe jaar, je deze via diveplace.nl vast kunt inplannen. De meeste opleidingen staan er al op voor het jaar 2022. Staat de door jou gewenste opleiding er niet tussen, laat ons dat dan zeker weten, dan kijken we in onderling overleg naar een geschikte startdatum. Als de lesmaterialen digitaal beschikbaar zijn voor de cursus die je kiest, zullen wij deze ook voor je toegankelijk maken zodat je toch al kunt beginnen met duiken of freediven. Onze eerste zwembadles in het nieuwe jaar staat gepland op 21 januari, uiteraard als de maatregelen het toelaten.

Online producten ophalen
Mocht je een bestelling doen in webshopduiken.nl en wil je het product ophalen dan kan dat uiteraard. Wij zullen in overleg een ophaalmoment inplannen zodat je het in een veilige omgeving kunt ophalen. De uitleveringen kunnen iets langer duren dan dat je dat van ons gewend bent, uiteraard zullen wij als dit zich voordoet direct op de hoogte stellen.

Service automaat, trimvest online
De winter is altijd een moment van onderhoud, nu misschien nog wel meer omdat je even niet gaat duiken. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om je automaat te laten servicen en dat doen wij heel graag voor je. Om te voorkomen dat je heen en weer moet rijden, bieden wij aan de verzending van je spullen naar Diveplace geheel gratis te verzorgen bij een volledige service van je trimvest en automaat. Voor de reguliere prijzen check de website diveplace.nl/service. Hoe het werkt, heel eenvoudig, je stuur ons een mail, wij sturen je een adres etiket op en jij doet je service producten in een doos, plakt de sticker erop en geeft het af. Wij ontvangen de producten servicen het voor je, sturen een factuur digitaal op en sturen je producten retour. Wel zo eenvoudig en vooral zonder gedoe.

Familietijd
De aankomende feestdagen zijn voor velen dagen om met je gezin en familie te vieren en even stil te staan wat het afgelopen jaar is gebeurd en wat er komen gaat. Wij willen je via deze mail ondanks alle beperkingen hele fijne feestdagen wensen en vooral ook veel vertrouwen en een gezond, veilig 2022 met hopelijk veel leuke activiteiten onder en rondom het water.

Team Diveplace – Webshopduiken.nl