Als je deze nieuwsbrief online wilt bekijken klik dan hier

Diveplace
  Volg Diveplace op VimeoVolg Diveplace op FacebookVolg Diveplace op Instagram  
 
Nieuwe bruisende eigenaar gezocht.

Beste [voornaam],

Sinds 2011 is Diveplace een bekende speler in de Nederlandse duikmarkt. Vanuit onze centrale locatie in het midden van het land hebben we ruim 12 jaar met heel veel plezier opleidingen verzorgd in de gehele PADI range, mensen van vaak felbegeerde duikequipment voorzien, reizen georganiseerd naar droomduiklocaties en bovenal; heel veel mooie en onvergetelijke herinneringen gemaakt. Het was dan ook geen licht besluit voor mij om uiteindelijk te besluiten dat Diveplace toe is aan een nieuwe eigenaar. Een eigenaar die met volle energie op alle vlakken door kan bouwen op de stevige en gezonde basis die er staat. Na het ongeluk vorig jaar maart waarin ik mij nek brak, ben ik niet meer degene met die energie die dit bruisende bedrijf nodig heeft. Gelukkig gaat het met mij en mijn herstel ontzettend goed en daar ben ik dankbaar voor. De fysieke inspanningen die bij de duiksport horen en bij het leiden en continueren van het energieke bedrijf dat ik heb opgebouwd, gaat gewoonweg niet meer op de manier waarop ik dat wil. Ik heb dan ook besloten om met ingang van 1 juli a.s. te stoppen met mijn taken als eigenaar en met Diveplace als zich geen nieuwe eigenaar meldt.

Het zou natuurlijk geweldig zijn als Diveplace, een gezond bedrijf met een actieve duikclub en een geweldige professionele staff wel zou kunnen blijven voortbestaan en ik het stokje over zou kunnen dragen.

Ben jij of weet jij iemand die past bij de beschrijving en voor wie dit een uitgelezen kans zou zijn? Neem dan zeker contact met me op Ferdinand@diveplace.nl.

Dank voor het meedenken en dank vooral ook voor jouw bijdrage aan de mooie herinneringen.

Groetjes,
Ferdinand

 


 
 
 
Openingstijden duikcentrum/winkel:
Ma:  Gesloten
Di:    Personal shopping / Klantenservice
Wo:  Personal shopping / Klantenservice
Do:   Winkel open 18:00 - 20:00 uur
Vr:    Personal shopping / Klantenservice
Za:   Winkel open 10:00 - 16:00 uur
Webshop:
www.webshopduiken.nl
 
Diveplace
Dive Training Facility #22531
Proostwetering 101b
3543 AC Utrecht
Nederland
Bel 030 2412022
Route beschrijving
 
 

Klik hier wanneer je je wilt afmelden voor e-mailberichten.