Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

MSDT Programma

De volgende stap na het succesvol afronden van je IE kan het MSDT programma zijn. Veel Open Water Scuba Instructeurs volgen het MSDT programma. De reden hiervan is dat je diverse specialties mag gaan geven waarvoor je Specialty Instructeur bent. Je kan dan 1 daags specialties geven en ook gelijk afronden.

Het MSDT brevet staat er o.a. voor dat instructeurs ervaring hebben in het lesgeven in diverse specialties maar ook bekend zijn met de opleidingsfilosofie van PADI.

Tijdens het MSDT programma krijg je inzichten onder ervaring van hoog opgeleide staff instructeurs hoe je een betreffende specialty op de juiste manier kan geven. Ook als je vragen hebt over hoe je op een effectiever manier je een reguliere lessen kunt geven behoort dit tot de mogelijkheden. Ofwel je wordt een ervaren instructeur.

Van elke PADI Specialty kan je specialty instructeur worden om zo je MSDT programma succesvol te laten verlopen.  Afhankelijk van de specialties die je kiest dien je ook zelf in het bezit te zijn van de betreffende speicalty, denk hierbij aan Nitrox en Emergency Oxygen Provider.

Als je het MSDT programma in combinatie met je IDC boekt dan doe je de volgende specialties: Nitrox, Emergency Oxigen Provider, Nachtduiken, Navigatieduiken en Diepduiken voor de pakketprijs.

Uiteraard is het mogelijk om elke andere willekeurige specialtie instructeur brevet aan te vragen voor je MSDT programma of meerdere SPI opleidingen te volgen die we kunnen geven, laat het ons weten en we passen het programma aan naar wens.

Stuur ons een email met je vragen of meld je aan voor het MSDT programma.

Standaard MSDT traject prijs: € 450,- excl. lesmaterialen, PADI Fee en certificeringskosten
(specialties: Nitrox, Emergency Oxygen Provider, Nachtduiken, Navigatieduiken en Diepduiken)