Klik hier om deze e-mail in uw browser te lezen

Diveplace
 Lange nazomer 2016 en de najaarsduikreis

Beste [Voornaam],

Heb jij ook zo genoten van het prachtige weer en het warme water in de Nederlandse plassen de afgelopen periode? Wij van Diveplace hebben optimaal gebruik gemaakt van de mooie nazomer dit jaar en blijven ook in de herfst volop actief.  Er staan interessante opleidingen gepland in het najaar, ook weer een nieuwe Open Water Diver opleiding.

Ook geven we in het najaar veel technische opleidingen, sidemount en IDC (instructeurs) opleidingen en ons duikteam is (zoals in elk jaargetijde) enthousiast bezig met leuke duikactiviteiten.

Kortom, kies voor Diveplace en geniet van al het moois en blijf actief.

Zien we je snel aan de waterkant of in ons duikcentrum?

 

Team DiveplaceVolg ons:
Youtube Twitter Facebook


INHOUD:
- Gewijzigde openingstijden op 27 en 29 september
- IDC- are you ready to love your job?
- Volop nieuwe activiteiten Duikteam
- Wij stopppen niet.Gewijzigde openingstijden op 27 en 29 september

Volgende week zijn we op onze jaarlijkse najaarsreis, dit keer is Malta onze bestemming. Dat betekent dat ons duikcentrum op dinsdag 27 september gesloten is. Op donderdag 29 september a.s. zijn we i.p.v. vanaf 13:00 uur nu vanaf 18:00 uur open. De andere dagen van de week zijn we gewoon open volgens de reguliere openingstijden.
IDC- are you ready to love your job?

Op 12 en 13 november a.s. is er weer een PADI Instructeurs Examen en wij geven in de 2 weekgo-proenden daarvoor een IDC. Deze IDC hadden we niet standaard opgenomen in onze planning maar door de vraag van een aantal instructeurs in de dop, plannen we nu een maatwerk IDC extra. Wil jij ook een IDC volgen in het najaar nu het water nog zo lekker warm is? Laat het ons weten en je bent dit jaar nog duikinstructeur – Are you ready to love your job?
Volop nieuwe activiteiten Duikteam

Ons duikteam is groeiend en niet voor niks. Leren duiken is één, blijven duiken is twee. In ons duikteam zijn we enorm actief en ook dit najaar gaan we gewoon door met nieuwe en leuke activiteiten. Ben jij op zoek naar een buddy of wil je aansluiten bij een leuk en fris duikteam? Dan ben jij bij Diveplace aan het juiste adres. Scooterworkshops, snuffel specialties, Sint Maarten duik, een live aboard weekend in Zeeland in oktober…Meld je aan, want een aantal van deze activiteiten beginnen al aardig vol te lopen.
Wij stopppen niet.

Ben je benieuwd of wij blijven duiken en opleidingen verzorgen als het kouder wordt? Jazeker, wij blijven dat doen en ook in het najaar. Zo staan sidemountstop-bord duiken, technisch duiken, een equipment specialty en heel veel andere specialties op het programma. Zelfs ook een Divemaster en een IDC in het najaar. Stop nu juist niet me duiken maar ontwikkel je verder, net als wij dat doen. Zien we je voor een opleiding bij ons PADI 5* IDC- Tec en Sidemount duikcentrum?Uitschrijven of gegevens aanpassen