Klik hier om deze e-mail in uw browser te lezen

Diveplace
 Hemelvaartsdag gesloten en verkenning bij Diveplace

Beste [Voornaam],

De zon schijnt, het water wordt warmer, het is lente en dat betekent voor veel duikers dat we weer gaan duiken. Spullen gereed maken, misschien nog even snel wegbrengen voor onderhoud en plonzen maar! Ga genieten van al het moois dat de onderwaterwereld je gaat brengen dit jaar, hier in NL of op een mooie locatie.

Wij hopen dat we een beetje bij jouw duikervaringen mogen zijn, deel je duikervaring op onze Facebookpagina! We vinden het namelijk erg leuk om te zien wat er gebeurt in de duikwereld en laten ons graag door jou inspireren. Ook Diveplace heeft zin in het mooie weer en daarom hebben we leuke activiteiten en acties gepland staan die we graag met je delen. Lees verder, hou onze Facebookpagina in de gaten of onze webshopduiken.nl pagina de aankomende weken. Op Hemelvaartsdag zijn we helaas gesloten.Volg ons:
Youtube Twitter Facebook


INHOUD:
- Technisch duiken wat is dat?
- IDC start op 9 juni
- Juni pakken actie
- Hemelvaartsdag geslotenTechnisch duiken wat is dat?

Zondag 28 mei a.s.starten we met een workshop dubbelduiken met in het vizier technische duiken. Wat komt er allemaal bij kijken, hoe duik je eigenlijk op de juiste manier met een dubbelset, hoe stel je je duikset?

Heel veel vragen waarop je zeker antwoord krijgt deze dag. Boek nu deze dubbelduik workshop en wie weet stap je de wereld in van technisch duiken. Stuur een email naar info@diveplace.nl om je aan te melden. Plekken zijn beperkt.
IDC start op 9 juni

Wil je instructeur worden deze zomer dan is dit je kans! In de IDC van juni hebben we nog 1 plekje over, kom jij deze plek invullen en ga samen met je duikcollega’s op weg om een goeie instructeur te worden? Stuur ons dan een email naar info@diveplace.nl en we heten je van harte welkom.
Juni pakken actie

In de maand juni starten we met een super leuke actie met natpakken. Een mooi nieuw merk dat we gaan omarmen en waar we een top actie mee hebben samengesteld. Mocht je oude 7mm pak niet meer voldoen of wil je gewoon wat anders, wacht dan nog heel even want het is bijna zover! In ieder geval tot juni!
Hemelvaartsdag gesloten

Op Hemelvaartsdag zijn we de hele dag gesloten, vrijdag de dag erna zijn we weer open volgende de reguliere openingstijden. Mocht je gaan duiken op Hemelvaartsdag dan wensen we je een mooie duik toe. Tot ziens weer op ons duikcentrumUitschrijven of gegevens aanpassen