Klik hier om deze e-mail in uw browser te lezen

Diveplace
 Gefeliciteerd met je Open Water Diver brevet! Smaakt het naar meer?

Beste [voornaam],

Allereerst GEFELICITEERD met het behalen van misschien wel het allerbelangrijkste duikbrevet in de wereld,  je  PADI Open Water Diver!

Je bent geslaagd en kunt nu direct de fantastische onderwater wereld verkennen in binnen- en buitenland. Naast je ervaring bij Zandeiland 4 hopen wij dat jouw experience doorgaat en dat je, net als wij, in de ban raakt van deze bijzondere sport!

Uiteraard willen we je graag informeren over de grote variatie die er  bestaat in termen van vervolgopleidingen. Je staat aan het begin van een geweldig avontuur en we hopen dat je met ons, het enige PADI 5* IDC duikcentrum en PADI Tec Rec centrum van Utrecht, jouw persoonlijke duikavontuur verder wil vormgeven.Volg ons:
Youtube Twitter Facebook


INHOUD:
- Wordt lid van de duikclub en blijf duiken.
- Doe een vervolg opleiding.
- Volg een specialty.
- Duikmaterialen aanschaffen?Wordt lid van de duikclub en blijf duiken.

Diveplace heeft allereerst een levendig en actieve duikclub waarin duikers van verschillende niveaus verenigd zijn. Als je lid bent van ons duikteam, dan word je op de hoogte gehouden van de diverse activiteiten die met regelmaat georganiseerd worden en profiteer je mee van diverse collectiviteitsvoordelen.

Enkele voordelen van je lidmaatschap op een rij:
– 40% korting op huurmateriaal
– 5% korting bij aanschaf duikmaterialen en vervolgopleidingen
– duikreizen en duikactiviteiten tegen gereduceerde prijzen
– wekelijks toegang tot het zwembad
– altijd vergezeld van een rescue duiker duiken

De belangrijkste drijfveer van ons duikteam is om duikers te mobiliseren zodat iedereen kan blijven duiken en zich op een plezierige en veilige manier verder kan ontwikkelen.

Word lid van ons duikclub en profiteer van de vele voordelen voor slechts € 14,95 per maand. Wil je meer informatie of wil je inschrijven? Laat het ons dan weten!
Doe een vervolg opleiding.

Veel duikers kiezen ervoor om na hun Open Water brevet direct door te gaan voor hun PADI Advanced Open Water Duiker. Tijdens deze opleiding doe je op verschillende gebieden ervaring op met een instructeur en leer je nieuwe vaardigheden waaronder: navigeren, nachtduiken, drijfvermogen, diep duiken en zoeken & bergen. Het gaat in deze cursus om pure ervaringsduiken.

We bespreken voor elke duik de betreffende theorie en de opzet van de duik en gaan dan met je onder water. De ervaring die je op doet geeft je meer vrijheid en wellicht ook zelfvertrouwen. Geen theorie examen maar gewoon lekker duiken onder begeleiding van een bevlogen en ervaren PADI Instructeur.
Volg een specialty.

Nitrox:
Je hebt tijdens je PADI Open Water Diver opleiding al kennis gemaakt met de voordelen van de Nitrox opleiding en misschien heb je er zelfs al mee gedoken. Je kunt nu op 1 avond deze felbegeerde specialty halen. De Nitrox opleiding is een must voor elke duiker en is de meest gevolgde specialty ter wereld. Het grote voordeel van het volgen van deze specialty is dat je, wanneer je met verrijkte lucht duikt, minder stikstof opbouwt dan wanneer je met perslucht duikt. Je kunt langer onder water blijven en veel duikers voelen zich fitter als ze met Nitrox duiken. Ben je geinteresseerd?  Geef je dan nu op voor de specialty.

Peak Performance Buoyancy:
Zweven onder water, je hebt er kennis mee gemaakt hoe bijzonder dit is. Tijdens de specialty Peak Performance Buoyancy gaan we 2 duiken maken die volledig gericht zijn op je drijfvermogen, lood, positie en ademhaling. Je zult versteld staan van de performance die je meekrijgt en welk duikgemak je hiermee krijgt. Zweven als een astronaut maar dan onder water is voortaan werkelijkheid! Schrijf je in voor de opleiding!

Navigatie:
De weg vinden onder water voorkomt lange afstanden zwemmen. De Navigatie opleiding  is een super leuke specialty waarbij je de kneepjes van het navigeren leert. Nooit meer de weg kwijt raken, klinkt dat prettig? Schrijf je dan nu in voor deze leuke specialty.

5=4 actie
Ook kan je ervoor kiezen om 5 specalties te boeken en dan krijg je van ons de 5e geheel gratis. Jij bepaalt welke je wilt en samen plannen we alles in. Schrijf je nu in voor deze 5=4 specialty actie en meld gelijk je specialties die je wilt volgen.
Duikmaterialen aanschaffen?

In onze winkel of webshopduiken.nl is er een zeer groot scala aan producten voor elke duiker. Veel keus met een betrouwbaarheid die je inmiddels gewend bent. Kies je duikmateriaal of kom bij ons langs voor advies, informatie en daarna direct duiken met je nieuwste spullen.Uitschrijven of gegevens aanpassen