Klik hier om deze e-mail in uw browser te lezen

Diveplace
 Je eerste duik is gemaakt, smaakt het naar meer?

 

Beste [voornaam],

Super leuk dat je met ons je eerste ademteug onder water hebt mogen ervaren tijdens een introductie duik.

We hopen dat je enorm leuk terug kijkt naar de duik en de ervaring.  Hopelijk smaakt dit naar meer en wil je gauw weer het water in om te duiken.

Uiteraard kan dat en wel weer meteen. Start vandaag weer met duiken en boek je PADI Open Water Diver, In de PADI Open Water Diver leer je direct alle vaardigheden om zelfstandig te kunnen duiken. Mocht deze cursus niet meer lukken voordat je op vakantie gaat volg dan alleen het theorie- en zwembadgedeelte, zodat je op je vakantiebestemming geen kostbare tijd verliest in het klaslokaal en het zwembad, maar direct de oceaan in kan gaan.

Ook kan je met ons nog een keer het zwembad in gaan of de Vinkeveense plassen om verder te kijken dan de eerste les. Allemaal mogelijkheden bij ons duikcentrum, waar we je ook graag persoonlijk verder over informeren.

We hopen je in ieder geval snel weer te zien!

Team DiveplaceVolg ons:
Youtube Twitter Facebook


INHOUD:
- Ga je op vakantie en/of geen tijd?
- Proefduik in het buitenwater
- Duikmaterialen alvast aanschaffen?Ga je op vakantie en/of geen tijd?

Wil je wel graag leren duiken maar heb je helaas te weinig tijd  omdat je binnenkort op vakantie gaat?

Weet dat je ook alleen je theorie of theorie en zwembadlessen kan afronden voordat je op vakantie gaat, zo ben je ideaal voorbereidt.

Als je kiest voor theorie en zwembadlessen heet dat internationaal de Referral opleiding, check de website voor de aankomende data: Referral opleiding

Wil je alleen alvast de theorie afgerond te hebben, stuur ons een email en we plannen dit samen met je i.
Proefduik in het buitenwater

Wil je een keer het buitenwater in om kennis te maken met de onderwater wereld in Nederland, dan kan dat! mail je nu direct aan om een duik te maken in het buitenwater op een zaterdag of zondag en laat je verrassen. De kosten voor een introductieduik in het buitenwater zijn € 50,-.
Duikmaterialen alvast aanschaffen?

In onze winkel of webshopduiken.nl is er een zeer groot scala aan producten voor elke duiker. Kies je duikmateriaal of kom bij ons langs voor advies, informatie en daarna direct duiken met je nieuwste spullen.Uitschrijven of gegevens aanpassen