Klik hier om deze e-mail in uw browser te lezen

Diveplace
 Gereed voor het duikseizoen?

Beste [voornaam],

De eerste lentezonnestralen dienen zich voorzichtig aan en het water wordt langzaam warmer, dus tijd om je duikspullen weer van zolder te halen en je gereed te maken voor hopelijk een fantastisch duikjaar!

Heb jij je duikspullen al laten controleren? Zo niet, doe dit dan snel want het is vervelend als je het water in wil, maar je spullen zijn (nog) niet gecontroleerd. Breng ze naar Diveplace en circa 2 weken later heb je de spullen weer als nieuw terug met een garantie van 3 maanden.

Maak ook alvast heerlijke plannen met onsĀ  over de opleidingen die je graag wil volgen, duikteam trips waar je bij wil zijn of boek voor de duikvakantie in september naar Malta.

Tot snel aan de waterkant of in onze showroom die we steeds vernieuwen!

Groeten,

Team Diveplace

 Volg ons:
Youtube Twitter Facebook


INHOUD:
- Tec expedite en aangepaste openingstijden in april
- Handige agendatool op de site
- Uitgebreid en complete Tecnische opleidingen
- Divesoft, nieuwe complete computers
- IDC 2.0 start 10 juni
- Waterproof DEMO prijzenactieTec expedite en aangepaste openingstijden in april

In de maand april gaat onze Tec Deep instructeur op een tec reis naar Malta om daar zijn Tec Trimix Instructeur rating te gaan halen. Twee intensieve weken van training staan hem voor de boeg en dat betekent dat er aangepaste openingstijden zijn vanaf 5 april tm 16 april.

Openingstijden in die periode:
– 7 april 18:00uur tot 20:00uur
– 8 april 13:00uur tot 18:30uur
– 9 april 10:00uur tot 17:00uur
– 14 april 18:00uur tot 20:00uur
– 15 april 13:00uur tot 18:30uur
– 16 april 10:00uur tot 17:00uur
Handige agendatool op de site

Sinds 1 maart heeft Diveplace een vernieuwde website gelanceerd dat de effectiviteit en verduidelijking met zich heeft meegebracht. Dit betekent niet alleen dat je nu direct kunt boeken zoals jij dat wilt maar ook dat er een handige agenda tool aanwezig is. Type agenda achter de Diveplace.nl url aan en je komt direct in agenda tool terecht. Agenda link: https://www.diveplace.nl/agenda/ en ervaar direct het gemak!
Uitgebreid en complete Tecnische opleidingen

Heel veel duikers weten niet dat PADI een zeer uitgebreid technische duikopleidingen hebben die gebaseerd zijn voor duiken op diepte in open wateren. Zeer gedegen opleidingen en de instroom kan je zelf vaststellen en bepalen in overleg met je instructeur. Ook helium kan je al vanaf het begin van technische duiken implementeren in het technisch duiken. Vraag naar de vele mogelijkheden en instroom. Ook voor tec instructeurs hebben we vele opties. Welkom bij ons Tec duikcentrum waar een Full Tec Trimix Instructeur aanwezig is en je met veel plezier de mogelijkheden bespreekt.
Divesoft, nieuwe complete computers

Met trots presenteren we je de nieuwe lijn technische duikcomputers binnen ons assortiment. Een gedegen computer en analysers voor zowel de beginnende technische duiker als de veeleisende duiker, een duikcomputer die meegroeit met je behoefte. Check onze webshopduiken.nl voor het prachtige aanbod. Veel producten zijn direct uit voorraad leverbaar.
IDC 2.0 start 10 juni

Op 10 juni start er weer een instructeurs opleiding. Wil jij graag PADI duikinstructeur worden, meld je dan aan voor deze opleiding en start direct met je IDC. Wacht niet tot 10 juni maar begin morgen al meteen, dan kan door ons online portaal. We noemen het IDC 2.0 want we leiden je gelijk op volgens de allernieuwste richtlijnen en techologie zoals het in de toekomst gaat. We wachten niet tot 2017 maar doen het al in 2016. Wil jij het vak leren onder passie gedreven Course Director, dan zien we je graag. Boek nu je IDC!
Waterproof DEMO prijzenactie

Hou je mailbox in de gaten want we hebben binnenkort een Waterproof Demo, actie. Droogpakken die tijdens Demo’s sessies zijn ingezet met duiken, aantal duiken dat een pak heeft gemaakt is maximaal 3. Wees er wel snel bij want er zijn slechts enkele maten verkrijgbaar: D10 pro maat: ML, L en XL mannen. D9x maat: S dames en ML mannen. Reserveer nu alvast je pak en mis het niet.Uitschrijven of gegevens aanpassen