Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Snorkel cursus

Snorkelen is een populaire activiteit voor veel mensen, vooral tijdens vakanties. Wil jij ook snorkelen op je vakantie maar je hebt het nog nooit gedaan? Of je hebt wel gesnorkeld maar het verliep niet echt soepel? Dan is deze cursus ideaal om (een volgende keer) comfortabel te kunnen snorkel in het water.

Snorkelen is meer dan alleen een duikbril opzetten en kijken onder water. Hoe bereid je je snorkeluitrusting optimaal voor? Kan jij door één ademteug langer onder water blijven? Welke communicatiemiddelen zijn er? Hoe blijf je contact houden met je buddy? Maak een hoekduik en klaar je masker…..allemaal facetten die tijdens de opleiding aan bod komen.

Tijdens de twee snorkelduiken (elk 1 uur zwembad) leer je om comfortabel en veilig te kunnen snorkelen. Zo leer je meer over materialen, communicatie, effectief zwemmen,  ontdoen van water en nog meer tips & trucs. Na het voltooien van de vaardigheden kan je een wereldwijd erkend PADI Skin Diver brevet aanvragen t.w.v. € 45,-. Ideaal als je op snorkeltrip gaat, het spotten van dolfijnen en walvishaaien is dan vanzelfsprekend!

Wij adviseren je wel een eigen masker en snorkel aan te schaffen en eventueel een lycrashirt (ter voorkoming van het verbranden van je lichaam) op je vakantiebestemming. Voor advies m.b.t. de juiste spullen; bezoek ons duikcentrum, wij helpen je graag.

Vereisten voor deelname:
– Je bent 8 jaar of ouder
– Je bent in het bezit van een zwemdiploma

Inbegrepen:
– Gebruik snorkelmateriaal
– Foto’s
– Toegang zwembad

Meenemen:
– Zwemkleding
– € 0,50 munt t.b.v. kluisjes zwembad
– T-shirt die je indien nodig kan dragen bij het snorkelen, we maken zoveel mogelijk gebruik van een shorty tijdens de snorkelcursus

Groepen, privéles, buitenwatersessie, andere datum
– Gaat je interesse uit naar een van de bovengenoemde opties (groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum)? Dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie