Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Rescue Diver

De Rescue Diver (RD) opleiding is van alle duikopleidingen misschien wel de leukste, althans als je het de meeste duikers zou vragen. In deze cursus leer je samen met je groep een groot scala aan nieuwe technieken en leer je nieuwe theorie. Alles is weer nieuw en spannend en op zijn tijd is het hard werken. Je hebt jezelf tenslotte voor een Rescue Diver opleiding ingeschreven.

Deze opleiding is een nuttige, afwisselende, serieuze maar bovenal een zeer leuke cursus. Je bent niet alleen als redder boven water bezig, ook onder water word je opgeleid om de problemen die bij een duiker kunnen optreden op te lossen. Je leert onder toezicht om je te ontwikkelen tot een goede redder. Mocht er zich ooit een probleem voordoen, dan ben jij getraind om op een professionele manier hulp te kunnen verlenen. Je bent drie volledige dagen bezig met de opleiding

Rescue Diver met EHBO:
Om gecertificeerd te zijn als Rescue duiker moet je een geldig EHBO diploma (niet ouder dan 24 maanden) hebben met reanimatie. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een EHBO diploma boek dan de Recue Diver met EHBO, de EHBO opleiding is elearning en een dagdeel vaardigheden.

Rescue Diver Plus (EHBO + EOP):
Naast de EHBO is het voor duikers extreem belangrijk om zuurstof te krijgen tijdens ongevallen. Daarom kiezen wij voor de plus variant omdat we na de Rescue Diver en EHBO opleiding ook een dagdeel plannen om je te leren hoe met zuurstof en geven van overdruk om te gaan, we geven dan de hele EOP specialty. Niet voor niks de meest gekozen combinatie.

Vereisten:
– Je hebt een Open Water Diver brevet met navigatie duik (aantoonbaar) of Advanced Open Water Diver brevet
– Je bent gezond. Bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik lespakket (voor alle opleidingen)
– Foto’s – Brevetteringskosten
– Gebruik vergunning duiklocatie Zandeiland 4 Vinkeveen
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen:
– Signaleringsboei, vingerspoel, pocketmask met zuurstof aansluiting en verder duikuitrusting. Basis uitrusting kan je huren voor € 75 euro voor de opleiding. Uiteraard kan je ook overwegen om een eigen uitrusting aan te schaffen in onze duikcentrum, we adviseren je graag.

Inschrijven:
Het inschrijven is heel eenvoudig. Kies een datum uit de hier onderstaande opleidingen en druk op “Boek nu”, je wordt dan doorgekoppeld naar ons online systeem webshopduiken.nl waar de inschrijving voltooid kan worden. Vergeet niet je geboortedatum te vermelden bij het opmerkingsveld. Deze hebben wij nodig om de digitale lespakketten aan te maken en te versturen. Voor elke duiker (indien je voor meer dan 1 persoon een opleiding boekt) hebben wij een unieke naam, email en geboortedatum nodig, dit graag vermelden in het veld.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Heb je interesse in een van de bovengenoemde opties (groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum)? Dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden: