Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Peak Performance Boyancy (PPB) Trimtechniek

De Peak Performance Boyancy specialty geeft je als duiker inzicht in het optimaliseren van je drijfvermogen. Weet jij wat  je op je ademhaling kunt doen? Hoe zweef jij door het water? Hoeveel kilogram lood neem jij mee? Allemaal facetten die tijdens deze specialty aan de orde komen. Als je deze specialty hebt afgerond, heb je twee buitenwaterduiken gemaakt en ben je beter in staat om je drijfvermogen en je positie in het water te hanteren en te beheersen. Ook heb je meer aandacht voor je omgeving. Zo ervaar je nog meer plezier aan het duiken.

Voorvereisten:
– Open Water Diver brevet
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik lespakket – Hand-out
– Foto’s
– Brevetteringskosten
– Vergunning duiklocatie Zandeiland 4 Vinkeveen
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen: huur duikuitrusting Uitrusting kan je huren voor € 75 euro voor de opleiding. Uiteraard kan je ook overwegen om een uitrusting aan te schaffen in onze duikcentrum.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) anders organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie