Diveplace

Vragen? Bel 030 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Nitrox specialty

Nitrox is een gasmengsel waar meer zuurstof in zit dan in de “normale” (pers-)lucht die we inademen. Dit betekent dat er extra training en kennis nodig is om met dit maximaal 40% zuurstofrijke gasmengsel te kunnen duiken. Omdat je minder stikstof opneemt dan bij het reguliere persluchtduiken kan je door het duiken met verrijkte lucht (Nitrox) langer op een bepaalde diepte blijven. Ook zijn er veel duikers die ook op ondiepte met Nitrox duiken, omdat er dan minder stikstof in je lichaam wordt opgeslagen. Deze specialty bestaat uit een theoretisch gedeelte en een praktijk gedeelte om te kunnen analyseren en plannen. Neem je duikcomputer mee tijdens deze les.

Voorvereisten:
– Open Water Diver brevet
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik lespakket (Digitaal boek)
– Foto’s
– Brevetteringskosten

Niet inbegrepen:
Je duikcomputer.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) gaan organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden: