Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Nitrox Specialty

Super dat je interesse hebt in de nummer 1 specialty cursus van PADI. Bijna elke duiker heeft wel deze specialty cursus gevolgd en dat is niet voor niks. Je leert tijdens deze cursus de voordelen van verrijkte lucht/nitrox/eanx en je maakt ook kennis met hoe je met de nadelen kan omgaan.

Bij Diveplace kunnen een stap verder gaan, wij hebben heel veel kennis in huis over verrijkte lucht, we mengen verrijkte lucht zelf, doen technische opleidingen waar we met verschillende mengsels duiken en onderhouden apparatuur. Je bent dus in een centrum waar we veel dingen uit de praktijk ook daadwerkelijk kunnen laten zien.

Omdat het een ‘droge les’ is en je elearning thuis kunt doen is er dus veel ruimte voor de praktijk. Hoe ga je nu de theorie in de praktijk brengen, waar moet ik op letten en vooral: wat kan je zelf doen? Bij de duikles gaan we ook met je eigen duikcomputer planningen maken en gaan we ook heel kort rekenen, want dat is de praktijk.

Het grote voordeel dat als jij straks je nitrox brevet hebt dat je overal te wereld kan duiken met een verrijkte lucht mengsel tot 40% zuurstof in het mengsel. Dat betekent voornamelijk langere bodemtijden en kortere oppervlakte tijden, vooral handig als je op een duiklocatie bent waar je meerdere duiken per dag in de week maakt.

Goeie keuze om de nummer 1 specialty te gaan doen en wil je daadwerkelijk ook met nitrox mengsel duiken, huur dan bij ons een nitrox fles en maak je duik.

Voorvereisten:
– Open Water Diver brevet
– Gezond zijn, bij de Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik lespakket – elearning
– Brevetteringskosten

Wil je een met een groep, prive of een andere datum dan de geplande datums, dat kan zeker, neem dan contact op met ons op info@diveplace.nl en we gaan het organiseren.

Data & aanmelden:


  Nitrox Specialty - 21 juni 2023

  Diveplace - 19:00 - 22:30

  Prijs: € 149

  Aantal:

  Boek nu

  Theorie: (19:00 – 22:00 uur): 21-06

  Je ontvangt een login code voor de elearning lespakket na inschrijving.

  Druk op ‘boek nu’ om de aanmelding definitief maken in onze webshopduiken.nl winkelwagen. Vooraf aan de duiksessie vragen we je de formulieren in te vullen die horen bij de Nitrox Specialty.