Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Junior Vakantie Cursus

Hoe leuk is dit, je mag met je ouders/opa/oma mee duiken. Super gaaf en ook nog eens erg leuk en zeer bijzonder om met je (klein)kinderen te duiken. De Junior Vakantie Cursus van PADI is ontwikkeld voor kinderen vanaf 10 jaar t/m 14 jaar. Het idee hierachter is dat ook jonge kinderen al vroeg kunnen leren duiken maar wel dezelfde vaardigheden moeten hebben als bijvoorbeeld hun ouders. Het is exact dezelfde opleiding als de Vakantie Cursus  voor volwassenen/regulieren.De kids zullen tijdens de reguliere Vakantie Cursus lessen worden ingedeeld want de praktijk heeft geleerd dat dit ook de praktijk is. Volwassen duiken met kinderen en kinderen duiken met volwassen. Zo leren we van elkaar en dat is echt heel erg leuk, de kinderen ervaren dit ook positief! Jij als ouder kan altijd op gepaste afstand bij de duikactiviteiten zijn, dat is zelfs leuk voor jullie beide.

Is het niet te moeilijk?
Deze vraag krijgen we met grote regelmaat. Het is verbazend wekkend wat kinderen kunnen en hoe ze snappen waar het om gaat. Ze zijn vrij, speels en super enthousiast, afremmen is meer aan de order dan enthousiasmeren, geweldig om te zien en mee te maken. Wat we wel vaak zien is dat de theorie (hoofdzakelijk lezen) wat ingewikkeld kan zijn, als dat zo is maken we daar apart een afspraak voor op een andere dag wanneer het de jonge duiker uitkomt, uiteraard zit dit allemaal in de prijs inbegrepen om 1 extra theorie sessie te doen. De kids ontvangen digitaal lespakket (tablet geschikt) zodat ze de theorie zelf thuis achter de pc  of tablet kunnen doen. Tijdens de eventuele extra thoerie les kan de tables of laptop ook gewoon meegenomen worden. Uiteraard zal bij de duiksessies nog kort de theorie besproken worden waar knelpunten zitten.

Niet te zwaar?
Het ene kind is niet de andere, iedereen verschilt hier in. Hier zullen onze instructeurs goed na kijken en waar nodig is verlengen we de opleiding in het zwembad met 1 duik. Het is vaak al inspannend en spannend genoeg. Uiteraard wordt dit besproken en deze extra begeleiding (1x theorie, 1x zwembad duik) is bij de prijs inbegrepen in het programma. Er is een regulieren programma opgesteld dat samen loopt met de volwassen opleiding, alleen als er extra begeleiding nodig is bespreken wij dat ter plekke en passen wij de planning voor de junior aan. Als er een extra les in het zwembad of buitenwater nodig is dan zijn dat additionele kosten. Zwembad € 39. Wij zullen dit altijd in overleg doen.

Voorvereisten:
– 10 jaar of ouder
– Gezond zijn, bij de Vakantie Kids Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie – Aanbevolen Seal Team programma

Inbegrepen:
– Gebruik alle duikmateriaal
– Gebruik digitaal lespakket Touch (tablet geschikt) Neem je laptop of tablet meen naar de les
– Foto’s
– Toegang zwembad

Niet inbegrepen:
Eigen logboek, we zullen de duiken loggen via internet maar uit ervaring is gebleken dat kids het leuk vinden om te loggen op papier. De additionele prijs voor een papieren logbook is € 18,50.

Meenemen:
– Zwemkleding
– € 0,50 munt tbv kluisjes zwembad
– t-shirt die je indien nodig kan dragen bij het duiken, we maken zoveel mogelijk gebruik van een shorty tijdens de duiksessie

Hoe te reserveren:
Je kunt zelf reserveren door naar de volgende link te gaan op de website: cursussen en dan druk je op vakantie cursus. Daar staan diverse datums waaruit je kan kiezen. Het is namelijk precies dezelfde activiteit. Kom je er niet uit, laat het ins dan weten en stuur even een email naar info@diveplace.nl, wij helpen je graag.

 

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum – Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) een sealteam organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie