Diveplace

Vragen? Bel 030 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Intro Freedive

Freediving gaat over innerlijke kracht, discipline en beheersing. Door middel van de juiste technieken, veilig en gecontroleerd je grenzen verleggen. De ultieme rust ervaar je als je zonder logge materialen, in complete stilte voor sommige een competitie tegen zichzelf. 

De PADI Freediver Introductie is je eerste stap op de ontdekkingsreis waarom freediven zo’n populaire manier is, om de wereld onder de golven te ontdekken. We gaan je laten proeven aan verschillende disciplines binnen het freediven. Door zowel de theorieles als de praktijksessie krijg je een goed beeld van wat deze prachtige sport inhoudt. Uiteraard mag het proberen van verschillende freedive materialen niet ontbreken. Meer dan een goede zwemvaardigheid en een normale fysieke conditie heb je niet nodig om deel te nemen.

Vereisten:
– Je bent 12 jaar of ouder
– Je bent gezond.

Inbegrepen:
– Gebruik duikmateriaal
– Foto’s
– Toegang zwembad

Meenemen:
– Zwemkleding
– € 0,50 munt t.b.v. kluisjes zwembad
– T-shirt die je indien nodig kan dragen bij het duiken, we maken zoveel mogelijk gebruik van een shorty tijdens de duiksessie

Groepen, privéles, buitenwatersessie, andere datum
– Gaat je interesse uit naar een van de bovengenoemde opties (groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum)? Dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden: