Diveplace

Vragen? Bel 030 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

IDC Select (AI + OWSI)

De oceaan je nieuwe werkomgeving… dat kan, word duikinstructeur!

Waarom IDC Select?
Omdat we geloven in innovatie en kwaliteit. Daarom hebben we de IDC Select vormgegeven en daarin gaan we een stap verder dan de reguliere IDC opleidingen bij andere duikcentrums. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van de nieuwste producten zodat je als instructeur in spe direct up to date bent, het gebruik van videobriefings om je prestaties te maximaliseren, de integratie van marketing presentaties aan PADI zodat je direct gevoel hebt bij de markt waar je in gaat werken en de kansen die daar liggen en voortdurende coaching op professioneel gedrag en kwaliteit waar we geen consessies aan doen. Kwaliteit is een keuze. Niet iedereen wil het beste, dat snappen wij. Wij willen onze kennis overdragen aan mensen die de lat hoog leggen.  Dus de vraag is: wat kies jij?

Slagingsgarantie:
Bij Diveplace trainen we instructeurs met onze blik gericht op hun professionaliteit (ook in de toekomst, dus na het IE) en dat is soms zwaar. De lat ligt hoog bij ons. Daar zijn we eerlijk in. Bij Diveplace staat IE echter tegelijkertijd ook voor ‘It’s Easy’. Mede daarom geven we een 100% slagingsgarantie, dat wil zeggen: mocht er toch iets fout gaan op je IE dat we je geheel kosteloos opnieuw trainen voor het volgende IE. We geven deze garantie met een gerust hart omdat wij zeer gedegen te werk gaan en in ons bestaan van IDC’s geven (sinds 2013) is iedereen in één keer geslaagd voor het examen.

Werkwijze:
We starten met een selectie avond die we IDC Select noemen. Op deze avond gaan we kijken naar je skills in de praktijk. Ook heb je dan al een toelatingsexamen gemaakt om te bekijken waar je staat in theoretisch opzicht. In sommige gevallen zullen we je adviseren om een volgend IDC mee te doen omdat de stap te groot is van waar je nu bent tot de IDC-select. Ook gaan we op deze avond samen met jou door de materialen heen; wat heb je al en wat wordt er van je verwacht op de eerste IDC dag? Zo ontvang je ook de inlogcodes van de Diveplace Online Pro IDC site. In deze online portal kan jij je helemaal goed voorbereiden. We verwachten dat je dan 100% bent voorbereid op en tijdens de IDC Select en dat je alles eruit haalt wat eruit te halen is.

PADI Marketing:
Uniek in deze IDC Select is dat je een Marketing Case ontvangt en aan de hand van een SWOT analyse een plan gaat maken voor het werven van nieuwe en bestaande duikers. Het plan ga je dan live aan PADI Presenteren. PADI zal feedback geven en maatwerk tips & trucs. Zo leer je gelijk PADI kennen, tevens zal PADI ook in deze sessie de allerlaatste innovaties en marktontwikkelingen in een workshop met je delen.

Video debriefings:
Een andere toepassing van innovatief lesgeven is dat we heel veel filmen (omdat wij geloven in video debriefings). Beeld is vele malen krachtiger dan woorden. Jezelf live in actie zien is vaak voor de eerste keer best confronterend, maar het geeft je zo veel inzicht terug dat het een boost geeft om het nog beter te doen en echt sprongen te maken in je ontwikkeling.

Voor wie is het?
Voor jou als je ervoor wilt gaan en om straks het verschil te kunnen maken met andere duikprofessionals. Tijdens de IDC Select vragen we je inzet, toewijding, voorbereiding, reflectie en doorzettingsvermogen van onze kandidaten. Dat is wat je ook 100% van ons terug mag verwachten. Ben jij bereid om bij de beste te horen? Dan is dit jouw IDC!

Are you ready for it?
Ben je er klaar voor en wil je samen met ons dit bijzonder mooie life changing event aangaan? Dan ben je bij Diveplace aan het juiste adres en verwelkomen we je graag. Wij hebben er zin in om samen met jou het verschil te maken!

Wil je eerst kennis komen maken met Course Director Ferdinand en zijn filosofie en visie op het vak? Kom dan langs op ons duikcentrum, Ferdinand is hier vaak te vinden.

Vereisten:
– Je bent Divemaster
– Je bent minder dan 12 maanden geleden medisch gekeurd door een arts en goedgekeurd voor duiken

Inbegrepen:
– Lucht en Lood

Niet inbegrepen:
– Vergunning zandeiland 4 te Vinkeveen
– Huur duikuitrusting
– PADI Fee + Certificeringskosten
– Duikprofessional verzekering
– Crewpack + Nederlandse Touch producten

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Gaat je interesse uit naar een van de bovengenoemde opties (groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum)? Dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie