Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

IDC (AI + OWSI)

Are you ready to love your job?
Je hebt al veel gedoken en misschien wel op heel veel plekken in de wereld. Naast veel duiken heb je ook veel geleerd en opleidingen gevolgd en nu is het jouw beurt om nieuwe duikers of ervaren duikers verder te helpen in hun passie en ambitie(s). You are ready to become an Instructor!

Bij Diveplace en Course Director Ferdinand van Luttikhuizen en zijn staff ben jij aan het juiste adres als je deze stap wil maken. Jarenlang geeft Diveplace Instructeurs opleidingen en tot op heden zijn alle deelnemers in 1 keer geslaagd voor hun IE (Instructeurs Examen). Een belangrijke reden voor dit succes is de visie en wijze van training van Ferdinand, één van de weinige Course Directors die een 100% slagingspercentage hebben. Hij is bevlogen en ambitieus, heeft buitenlandse ervaring, weet hoe je een duikbusiness moet opzetten en deelt zijn kennis graag op dynamische wijze met jou als aankomend instructeur. Wil jij lesgeven in Nederland of je grenzen verleggen, dan ben je hier absoluut aan het juiste adres.

Waarom bij Diveplace en CD Ferdinand?
Wij geloven in innovatie en ambities nastreven in een flexibele ambiance waar het duikgevoel echt aanwezig is. Tijdens je IDC kom je veel nieuwe duikers tegen of duikers die al een vervolgopleiding doen binnen het Diveplace duikcentrum. Zo kan je dus heel eenvoudig zien en ervaren waar jouw veldwerk straks uit zal bestaan en leer je zeer effectief omgaan met het PADI systeem, zowel online, offline als in het water.

In de IDC (Instructor Development Course) leren wij je alles om de juiste handvaten te hebben om na je examen direct zelfverzekerd aan het werk te gaan. Zo gebruiken we de meest actuele materialen (offline en online), implementeren we direct de laatste PADI Richtlijnen, zijn we innovatief en pakken we de kansen die zich voordoen. Dat is het werk van een instructeur straks in het veld en aan de waterkant met je studenten. De ene dag is niet de andere en dat maakt het vak van duikinstructeur zo leuk. Dat leren wij jou. Met genoegen. Hoe: Door te doen, door effectief te trainen en door je te coachen vanuit verschillende invalshoeken. Maak vrijblijvend kennis met Diveplace of Ferdinand, we verwelkomen jou graag als professional, voel en wees welkom!

Ferdinand legt uit in zijn blog dat een IDC gaat over persoonlijk leiderschap, klik hier voor het artikel.

Slagingsgarantie:
Bij Diveplace trainen we instructeurs met onze blik gericht op hun professionaliteit (ook in de toekomst, dus na het Instructuers Examen (IE)). Bij Diveplace staat IE echter tegelijkertijd ook voor ‘It’s Easy’. Mede daarom geven we een 100% slagingsgarantie, dat wil zeggen: mocht er toch iets fout gaan op je IE dat we je geheel kosteloos opnieuw trainen voor het volgende IE. Het is nog niet nodig geweest, maar wel een fijn idee toch?

Next Step:
Nadat je de IDC met succes hebt voltooid ontvang je van ons het bewijs dat je naar het IE mag, wij zullen je goed informeren wat je daar te doen staat, niks anders dan een compact IDC, en wij zullen je op 1 of meerdere dagen vergezellen om samen feest te vieren als je het felbegeerde PADI Instructeurs certificaat in ontvangst gaat nemen.

Deelname vereisten:
– Je bent Divemaster of vergelijkbaar en 18 jaar oud
– Je bent gecertificeerd duiker voor minimaal 6 maanden
– Je hebt een geldige medische verklaring (niet ouder dan 12 maanden)
– Minimaal 60 gelogde duiken (offline, online of duikcomputer)

Kosten die niet zijn inbegrepen:
– Vergunning zandeiland 4 te Vinkeveen
– PADI IDC crewpack
– PADI Fee + Certificeringskosten
– Combinatie pakketten (IDC, EFRI, SPI)

Go Flex IDC:
– Gaat je interesse uit naar een IDC maar kan je niet vinden in het aanbod (tijden en data) of je wilt een eigen IDC? Dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie