Diveplace

Vragen? Bel 030 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Freediver Basic

De PADI Basic Freediver cursus is een onderdeel van de volledige PADI Freediver cursus (Basic en Advanced). Het is een geweldige eerste stap voor het ontwikkelen van degelijke freedive vaardigheden. Je leert de basis Freedive disciplines en focust op het oefenen van ademhalingstechnieken in een zwembad.

Om te beginnen met freediven hoef je alleen te beschikken over een goede zwemvaardigheid. Het is niet belangrijk of je al andere watersporten hebt beoefend of niet. In een cursus die bestaat uit een theoretisch deel en een aantal zwembadsessies, leer je zowel zelf freediven als het buddyen van een andere freediver. Je doel: 90 seconden statisch apnea en 25 meter dynamisch apnea. Wanneer je tijdens de cursus ontdekt dat je freediving net zo fantastisch vindt als wij, kun je naadloos doorstromen in de volledige PADI Freedive cursus.

Vereisten:
– Je bent 12 jaar of ouder
– Je bent gezond.

Inbegrepen:
– Foto’s
– Toegang zwembad (laatste dag gaan we naar een diep zwembad, deze toegangskosten zijn niet inbegrepen in de opleiding)
– Lesmaterialen – Touch
– Certificeringskosten

Exclusief:
Te leen: Masker, snorkel, vinnen en loodriem (Wij vragen 5 euro voor elk artikel per keer te leen)

Meenemen:
– Zwemkleding
– € 0,50 munt t.b.v. kluisjes zwembad
– T-shirt die je indien nodig kan dragen bij het duiken, we maken zoveel mogelijk gebruik van een shorty tijdens de duiksessie

Groepen, privéles, buitenwatersessie, andere datum
– Gaat je interesse uit naar een van de bovengenoemde opties (groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum)? Dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden: