Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

EHBO (EFR – CFC)

Wil jij weten hoe je kunt helpen in noodgevallen? Wil je niet het gevoel hebben dat je niks kan doen?

Jij kunt enorm helpen, vergis je daar niet in. Tijdens deze opleiding word je getraind in de meest belangrijkste handelingen en leer je reanimatie met een gebruik van een AED. Je ontvangt je elearning zodat je in eigen tijd je theorie kan doen. De data hieronder zijn de dagen voor de vaardigheden, je theorie kan je dus lekker vooraf al helemaal afronden.

Tijdens de bijeenkomsten (maximaal 4 studenten) leren wij met heel veel aandacht alle vaardigheden en ben je getraind om in noodsituaties te handelen.

Na de opleiding voel je een stuk zekerder in situaties waar je dient te helpen. Jij als redder hebt de meest belangrijke taak om de tijd die professionele hulpdiensten nodig hebben om te arriveren, het slachtoffer te helpen en te stabiliseren. Je ontvangt een NIKTA EHBO certificaat die ook bij veel zorgverzekeraar vergoedt wordt, vraag het na bij je zorgverzekeraar.

Iedereen zou een EHBO diploma moeten hebben want jij wilt toch ook geholpen worden als dat nodig is?

Wacht niet langer en boek deze bijzondere cursus direct! Naast de volwassen EHBO is er ook een kinder EHBO cursus, je leert dan in deze opleiding hoe je babies en kinderen kunt helpen in noodsituaties, voor kinder EHBO verwijzen wij je naar helpenbijongelukken.nl

Wij geven met grote regelmaat EHBO en Kinder EHBO op locatie. Vraag naar de speciale tarieven als je de wens hebt voor een in-house verzorging van een van deze cursussen. We hebben diverse EHBO instructeurs die volgens de Nikta – EFR methodiek les geven en we hebben eigen Nikta – EFR Instructeurs Trainers die voorzien zijn van de laatste ILCOR richtlijnen. Afhankelijk van de certificering dien je jaarlijks of 2 jaarlijks een refresh te volgen.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie