Diveplace

Vragen? Bel 030 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

EHBO (EFR – CFC)

Wil jij weten hoe je kunt helpen in noodgevallen? Wil je niet het gevoel hebben dat je niks kan doen?

Jij kunt enorm helpen, vergis je daar niet in. Tijdens deze opleiding word je getraind in de primaire zorg (reanimatie) en secundaire zorg (bloedingen, verband leggen) in combinatie met gebruik van de AED. Het is een intensieve cursus waar je alle technieken leert om levensreddende handelingen te verrichten en waarin je inzicht hoe een AED werkt. Je gaat daadwerkelijk heel veel vaardigheden aanleren die eenvoudig worden uitgelegd en vaak geoefend. Je leert dus direct! In de cursus leer je vertrouwd te raken met daadwerkelijk handelen. Iets doen is beter dan niets doen en iedereen kan iets doen!

Na de opleiding voel je een stuk zekerder in situaties waar je dient te helpen. Jij als redder hebt de meest belangrijke taak om de tijd die professionele hulpdiensten nodig hebben om te arriveren, het slachtoffer te helpen en te stabiliseren. De opleiding bestaat uit een theorie sessie waarin je ook examen doet en uit veel praktische vaardigheden die we samen met jou doorlopen net zolang tot je er mee vertrouwd bent en dat gaat sneller dan je denkt. Je oefent in kleine groepjes.

Iedereen zou een EFR / EHBO diploma moeten hebben want jij wilt toch ook geholpen worden als dat nodig is?

Wacht niet langer en boek deze bijzondere cursus direct! Naast de volwassen EHBO is er ook een kinder EHBO cursus., je leert dan in deze opleiding hoe je babies en kinderen kunt helpen in noodsituaties.

Het Nikta Acute Zorg diploma is erkend en wordt door diverse zorgverzekeraars vergoed (vraag het na bij je eigen verzekeraar).

Wij geven met grote regelmaat EHBO en Kinder EHBO op locatie. Vraag naar de speciale tarieven als je de wens hebt voor een in-house verzorging van een van deze cursussen. We hebben diverse EHBO instructeurs die volgens de Nikta – EFR methodiek les geven en we hebben eigen Nikta – EFR Instructeurs Trainers die voorzien zijn van de laatste ILCOR richtlijnen. Afhankelijk van de certificering dien je jaarlijks of 2 jaarlijks een refresh te volgen.

De lesmaterialen zijn online te raadplegen zodat je in je eigen tempo de thuisstudie kan doen en afronden. Tijdens de praktijk dagen leer je onder supervisie de vaardigheden aan en stippen we de theorie nogmaals aan waar de behoefte is.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie