Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Duikteam

Welkom bij ons duikteam! Leuk dat je met ons mee gaat duiken.

Wij zijn een groep enthousiaste duikers op elk niveau en wij willen graag de Nederlandse water verkennen en veel plezier ervaren tijdens het duiken. Of je nu PADI, NOB, SSI of anders gecertificeerd bent, je bent van harte welkom om aan te sluiten bij ons duikteam. De duikleider is altijd een ervaren duiker en kan je tips en trucs geven over de duikspot of als je wilt kan je met degene mee duiken als buddy.

Vanuit het duikteam organiseren wij diverse activeiten (2x in de maand) maar onderling via een gesloten facebook account en whapsapp groep spreken duikteam leden met elkaar af en wordt er heel veel gedoken binnen ons team, zo heb je dus altijd een buddy en kan jij een oproep doen als je nog een keer wilt duiken. Als je een leuke activiteit wilt organiseren vernemen wij het graag en helpen dan samen met je deze activiteit voor ons leden te organiseren, wel zo leuk om het samen te doen.

Bijna elke vrijdagavond hebben wij het zwembad Fletiomare tot onze beschikking van 20:30 – 21:30uur waar je geheel kosteloos gebruik van kunt maken, laat het ons even weten dat je komt en dan kan je lekker het water in om spullen te testen, vaardigheden te verbeteren of gewoon plezier te maken met spelletjes of zweven.

Naast dat je deel kunt nemen aan activiteiten en zwembad sessie ontvang je nog veel meer voordelen bij het lidmaatschap. De kosten zijn slechts € 14,95 per maand en inmiddels weten wij dat bijna elke duikteamlid dit ‘terug verdient’ door gebruik te maken van de volgende voordelen:
– Kortingen op aanschaf duikmateriaal
– Kortingen op huur duikmateriaal
– Kortingen op duikopleidingen
– Kortingen op evenementen en workshops
– Altijd een buddy
– en nog veel meer…

Voel je welkom bij ons, weet je het nog niet zeker of je lid wilt worden van ons duikteam want je wilt een keer kennis komen maken tijdens een duikactiviteit, dat kan je bent van harte welkom.

Data & aanmelden:


  Naturagard Duitsland - 15 oktober 2023

  Diveplace Utrecht - 08:00 - 20:00

  Prijs:

  Aantal:

  Boek nu

   

  NaturaGart Tauchpark is een aangelegde duikstek in Duitsland. Anders dan andere duikstekken is niet alleen het parcour van ongeveer 1,2 kilometer aangelegd, maar ook het volledige landschap! Onderwater vindt je verschillende soorten vissen, waaronder de steur, prachtige steenformaties, grotten en meer! Het maken van een enkele duik kost 25 euro, voor een dagkaart betaal je 40 euro.

  Het plan is om daar als duikteam twee duiken te maken, doe jij mee?!

   


  #DWED O&N duik - 07 januari 2024

  Diveplace Utrecht - 09:00 - 13:15

  Prijs: € 12,50

  Aantal:

  Boek nu

  3, 2, 1 …. PLONS!!! We gaan aftellen en dan springen wij met ze allen met een duik/Freedive uitrusting het water in. Uiteraard met een kampvuur en oliebollen. Bij terugkomst wensen wij iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar en de eerste duik van 2024 zit erop. Tijd om even lekker warm te worden nu bij het kampvuur en warme chocomelk. Elk jaar een hit.

  Kosten Event:
  Leden: Gratis
  Niet-leden: € 12,50