Diveplace

Vragen? Bel 030 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Divemaster (DSD Leader)

Welkom bij de eerste professionele cursus van PADI. De eerste stap die volgt op de Rescue cursus is de Divemaster cursus. Dit is de eerste stap in je duikcarrière als professional. Een intensieve cursus waar je de kennis zult ontwikkelen die gelijk staat aan die van een PADI instructeur. Het is tevens de eerste stap naar de instructeursopleiding. Omdat het een professionele opleiding is zal er altijd een Course Director bij betrokken zijn, mocht je naar het instructeurs brevet willen gaan dan zit je al helemaal op de lijn.

In deze cursus leer je in nauwe samenwerking met een instructeur je vaardigheden en kennis tot een hoog niveau te ontwikkelen. Je zult zelf veel duiken maken. Bij het ondersteunen van cursussen zul je jezelf en je eigen vaardigheden steeds verder gaan perfectioneren. De groepsgrootte de we hanteren is maximaal 4 personen. Een Divemaster is een goed opgeleide duiker met veel kennis van zaken. Je bent opgeleid om gebrevetteerde duikers professioneel te assisteren en je vervult een belangrijke ondersteunende rol tijdens cursussen van (nog) niet gebrevetteerde duikers. Je bent sociaal en organisatorisch goed ontwikkeld en je bent eraan toe om een voorbeeld functie te gaan vervullen.

DSD LEADERSHIP
Na het behalen van je Divemasterbrevet kun je het DSD LEADER programma volgen waarna je zelfstandig het Discover Scuba Diver [DSD] programma mag uitvoeren. Uiteraard is dit geheel gratis als je Divemaster bent geworden bij ons duikcentrum. Mocht je al Divemaster zijn en bij ons je DSD programma willen doen dan kan dat uiteraard ook, alleen vragen we dan 150 euro voor het DSD programma. Lijkt het je wat om tot een hoog niveau opgeleid te worden en mogelijk ooit in een lekker warm land met duiken bezig te zijn of bij ons duikcentrum?

Boek gelijk hieronder je opleiding. Een mooi voordeel is dat je nadat je gecertificeerd bent als Divemaster ook je EFR + CFC Inctructuers of DUP Instructeurs brevet kan gaan halen! Als je geboekt hebt zullen wij contact met je opnemen en ontvang je de detail planning zodat je al gelijk aan de gang kan gaan, leuk ,we hebben er zin in! De data die gepubliceerd zijn zijn de minimale data, in de praktijk komt het voor dat je veel vaker bezig met je opleiding, mee kijken met andere instructeurs, oefenen met je mede cursisten.

Voorvereisten:
– Minimaal 18 jaar oud
– Padi Advanced Open Water brevet en Rescue Diver brevet
– Geldig EFR brevet (niet ouder dan 2 jaar)
– 40 duiken voor deelname – Minder dan 12 maanden geleden medisch gekeurd zijn door een arts en goedgekeurd te zijn voor duiken

Inbegrepen:
– Divemaster crewpack
– Lucht en Lood
– DSD Leadership twv € 150

Niet inbegrepen:
– Vergunning zandeiland 4 te Vinkeveen- Huur duikuitrusting
– PADI Fee + Certificeringskosten
– Duikprofessional verzekering

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) gaan organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie