Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Bubble Maker

YES, je bent 8 en nu mag je duiken!

Dit is geweldige manier om jonge kinderen alvast kennis te laten maken met het persluchtduiken. Deze introductie vindt plaats in een zwembad van maximaal 2 meter diep.

De kinderen gaan, nadat ze kort uitleg hebben gekregen over de duikmaterialen, het water in om kennis te maken met het ademen en bewegen onder water. Uiteraard maken we onder water plezier en gooien we ook over met een frisbee overgooien en doen we andere leuke spelletjes. Wil je als ouder zelf ook meeduiken of snorkelen? Dan behoort dat uiteraard tot de mogelijkheden.

Voorvereisten:
– 8 jaar of ouder
– In het bezit van zwemdiploma A of 100 meter
– Gezond zijn, bij de Bubble Maker Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik duikmateriaal
– Foto’s
– Toegang zwembad

Meenemen:
– Zwemkleding
– € 0,50 munt tbv kluisjes zwembad
– t-shirt die je indien nodig kan dragen bij het duiken, we maken zoveel mogelijk gebruik van een shorty tijdens de duiksessie

Hoe te reserveren:
Je kunt zelf reserveren door naar de volgende link te gaan op de website: cursussen en dan druk je op proefduik. Daar staan diverse datums waaruit je kan kiezen. Het is namelijk precies dezelfde activiteit. Kom je er niet uit, laat het ins dan weten en stuur even een email naar info@diveplace.nl, wij helpen je graag.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum – Wil je een van de bovengenoemde opties (Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum) een bubblemaker duik organiseren, dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

 

Data & aanmelden:

  • Geen evenementen in deze categorie