Diveplace

Vragen? Bel/app +31 (0) 30 2412022 of email info@diveplace.nl

Instagram

Advanced Open Water Diver

Smaakt het naar meer?

Direct na je Open Water Diver cursus kan je deelnemen aan de Advanced Open Water Diver opleiding.

Dat is een heel goed idee. Tijdens deze cursus krijg je meer ervaring onder supervisie van je instructeur, dus gelijk lekker verder duiken en direct ook nog wat leren.

Zo krijg je in vijf duiken meer te weten over navigatie, diepduiken, perfect trimmen, zoeken&bergen en DSMB duikmaterialen en hoe hier mee om te gaan in de praktijk..

In deze cursus maak je vijf duiken in 2 dagen, waarvan de navigatie– en diepduik verplicht zijn. Ook maken we een DSMB duik waarbij je een SMB vanaf diepte op laat en hoe dat werkt in de praktjk en welke voordelen er zijn om dit goed en veilig te kunnen doen. Daarnaast heeft een duiker veel profijt van een perfecte drijfvermogen en daarom geven we de duik Perfect Trimmen waar je de rest van duiken in opleiding plezier van hebt. Tenslotte ronden we je Advanced Open Water Diver opleiding af met  opsporing en berging, een duik waar alles samen komt en het ook gewoon leuk is om objecten van de bodem af te halen.

De theorie die je thuis doet op bijvoorbeeld je tablet of computer ga je de theorie door van de betreffende duiken die je gaat maken. Als alle 5 de onderdelen goed is doorlopen kan je de e-record formulier uitprinten en meenemen op de eerste duikactiviteit. Voordat we het water in gaan, nemen we de theorie van de betreffende duik met je door. Hierin worden het doel en de te verrichten vaardigheden besproken. Wat je leert in de theorieles, brengen we daarna gelijk in de praktijk in het buitenwater!

Na het behalen van deze cursus ben je in staat om zelfstandig met een Advanced Open Water Diver buddy naar een diepte van maximaal 30 meter af te dalen.

Heb je al langer dan 6 maanden niet gedoken dan adviseren we je om eerst deel te nemen aan het ReActivate programma. Ook als je nog nooit in Nederland (koudwater omgeving) hebt gedoken adviseren we je ook om eerst een kennismakingsduik te maken in de Nederlandse wateren om zo meer uit je Advanced Open Water Diver opleiding te halen.

Vereisten:
– Je hebt een Open Water Diver brevet
– Je bent gezond. Bij de AOW Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een ‘ja’ invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen.  Mocht dit nodig zijn, regel het tijdig voor de duiksessie

Inbegrepen:
– Gebruik lespakket
– Foto’s
– Brevetteringskosten
– Gebruik vergunning duiklocatie Zandeiland 4 Vinkeveen
– Lucht, Lood en Lamp

Niet inbegrepen:
– Signalering boei, vingerspoel, leitje en verder duikuitrusting.

Basis uitrusting kan je huren voor € 75 euro voor de opleiding. Uiteraard kan je ook overwegen om een uitrusting aan te schaffen in ons duikcentrum, we adviseren je graag.

Inschrijven:
Het inschrijven is heel eenvoudig. Kies een datum uit de hier onderstaande opleidingen en druk op “Boek nu”, je wordt dan doorgekoppeld naar ons online systeem webshopduiken.nl waar de inschrijving voltooid kan worden. Vergeet niet je geboortedatum te vermelden bij het opmerkingsveld. Deze hebben wij nodig om de digitale lespakketten aan te maken en te versturen. Voor elke duiker (indien je voor meer dan 1 persoon een opleiding boekt) hebben wij een unieke naam, email en geboortedatum nodig, dit graag vermelden in het veld.

Groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum
– Gaat je interesse uit naar een van de bovengenoemde opties (groepen, privé les, buitenwatersessie, andere datum)? Dat kan, neem dan contact (info@diveplace.nl)  met ons op.

Data & aanmelden:


  Advanced Open Water Diver - 18 juni 2023

  Diveplace Utrecht - 08:00 - 16:00

  Prijs: € 319

  Aantal:

  Boek nu

  Theorie en buitenwaterduiken (08:00 – 16:00uur): 18-06 en 25-06

  Je ontvangt een login code voor de elearning lespakket na inschrijving.

  Druk op ‘boek nu’ om de aanmelding definitief maken in onze webshopduiken.nl winkelwagen. Vooraf aan de duiksessie vragen we je de formulieren in te vullen die horen bij de PADI Advanced Open Water Diver opleiding.